avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua, azi am primit preavizul , firma la care lucrez e in insolventa si e preluata de administrator judiciar din 04.2011, din luna Iulie 2010 nu a mai nimeni platit taxele pentru somaj, voi putea beneficia de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:20, 7 Octombrie 2011
1. Pe adeverinta tip pentru somaj este un punct, B2, in care angajatorul completeaza situatia in care se afla cu plata contributiei pentru somaj.

2. Conform Legii 76/2002 stagiul de cotizare la somaj este format din perioada pentru care s-a datorat contributia indiferent daca s-a platit sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj anabojor anabojor Buna ziua, Daca sunt in preaviz datorita desfiintarii locului de munca pot sa imi iau concediul de odihna restant, de anul trecut? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? ninavulcan ninavulcan Daca pe 04 martie am facut un an de la angajare,iar pe 05 martie am intrat in preaviz pana pe 02 aprilie ,pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii adeverintei cu baza de calcul victor_dorel victor_dorel in ce conditii angajatorul poate refuza eliberarea anexei 14 pt somaj ?????? (vezi toată discuția)