Buna ziua,
In cate zile trebuie inregistrat contractul de inchiriere al unui imobil la Administratia Financiara?Propietarul e dintr-un judet si chiriasul din alt judet ca si locatia.Initial am semnat contractul in 2 exemplare iar la Administratia Financiara mi s-au cerut 3, termenul ar fii 15 zile timp in care nu mai am cum sa ma vad cu chiriasul ptr a mai semna inca un exemplar in original.Exista o lege care prevede clar care e termenul limita ptr depunere......unde sa scrie clar ca sunt 15 zile si nu 30 zile?
Va multumesc!
15 zile de la data incheierii contractului,
Pentru inregistrarea actului la Administratia Fiscala avem nevoie de un dosar care trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:
originalul si doua copii ale contractului de inchiriere incheiat intre parti si
dovada detinerii proprietatii, adica titlul de proprietate, in cazul constructiilor si terenurilor, cartea de identitate in cazul autoturismului sau actul de achizitie, pentru orice alt tip de bun ce face obiectul inchirierii.
Conditii inchiriere
roxi_30
Buna ziua,
Doresc sa inchiriez garsoniera pe care am achizitionat-o prin credit ipotecar si pentru care platesc de ceva ani rate. Este aceasta o problema in ... (vezi toată discuția)