avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare hotarare definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare hotarare definitiva

Buna ziua,
Din 06.06.2011 am o hotarare definitiva, irevocabila si executorie, prin care Comisia locala de fond funciar e obligata sa ma puna in posesie si sa-mi elibereze titlul de proprietate pt. o suprafata de teren intravilan. Am formulat 3 cereri la Comisia locala si una la Comisia Judeteana pt. a pune in aplicare dispozitivul hotararii. Am inteles ca, primarul vrea sa intarzie cat se poate punerea in posesie, intrucat pe acest teren sunt 3 chioscuri ale unor prieteni, de la care incaseaza chirii.
Ce actiune pot sa fac? In baza art 64 L18 republicata? Pot sa solicit si contravaloarea chiriilor de la data pronuntarii hotararii, sau trebiue sa fac alta actiune pt. asta. Am vrut sa apelez la un executor, dar acesta mi-a explicat ca, Comisia locala nu are personalitate juridica si poate fi amendata . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters224434 , utilizator 10:04, 8 Octombrie 2011
comisia este obligata sa raspunda solicitarilor dvs.Ati primit raspuns la cererile dvs?
Nu
angajati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva irevocabila fond funciar Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am o hotarare definitiva irevocabila si executorie de punere in posesie si eliberare titlu de proprietate pt. un teren intravilan. Am transmis hotararea si o ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca=raport juridic stfndumi stfndumi O Hotarare judecatoreasca prin care o Primarie este obligata sa te puna in posesie cu un teren este echivalenta cu un raport juridic? Pot sa i se aplice ... (vezi toată discuția)
Memoriu prefect catapopescu7 catapopescu7 va rog puteti sa ma ajutati si pe mine cu un model sau o informatiepentru a concepe un memoriu catre prefect in vrderea retrocedari unui teren in baza ... (vezi toată discuția)