avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rvocare Procura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rvocare Procura

BUNA SEARA. O PROCURA SE POATE REVOCA LA ORICE BIROU NOTARIAL ? VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters54829 , utilizator 01:36, 13 Septembrie 2008
Da!
Da, se poate revoca procura la orice notar, însă trebuie să aveţi o copie de pe procură iniţială, acordată, pentru a şti ce se revocă (nr, dată, persoana beneficiară a mandatului).
opiniez in sensul celor aratate mai sus cu mentiunea ca actul de revocare, trebuie comunicat pentru opozabilitate si manadatarului prin unul din mijloacele prevazute de lege.
Da, altfel mandatarul cum sa afle ca nu mai este imputernicit sa faca una si alta???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala ContSters180853 ContSters180853 am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)