avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112

Buna ziua!
Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie : "In cursul lunii ii inceteaza contractul unui angajat care anterior incetarii CIM a fost in concediu medical intraga perioada a lunii si caruia trebuie sa-i fie platite zile de co cuvenite si neefectuate" pentru a nu avea erori la decl. 112 din cauza faptului ca persoana in cauza nu are zile lucrate,dar are bani ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:27, 8 Octombrie 2011
Ca si mine, stiti ca orice se completeaza in continutul declaratiei produce o reactie. Raspunsul nu-l putem afla decat facand in acelasi timp, aceleasi manevre.

Nu stiu cum poate fi realizat acest lucru pe forum, dar poate reusim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si preaviz ContSters38557 ContSters38557 Buna ziua tuturor, Exista posibilitatea de a beneficia de CO in perioada de preaviz a demisiei? In cazul in care nu am beneficiat de CO, pot sa solicit ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada concediului fara plata miron cristina miron cristina Buna ziua, Am urmatoarea situatie pentru care rog o lamurire. Un cadru didactic solicita concediu fara plata pentru o perioada de 6 luni. Persoanei care o ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna - incetare cim geaninaa114 geaninaa114 Buna seara, In data de 16.01.2013 mi-a incetat CIM in urma unui acord semnat cu angajatorul in data de 31.05.2012 (conform caruia CIM imi inceteaza la data ... (vezi toată discuția)