dar cererea principala se refera la divort -- la desfacerea efectiva a casatoriei-
- si nu poate fi admis interogatoriul pt. dovedirea motivelor de divort - ( nu am inteles eu ceva?)
Este de esenta vanzarii:
a) transmiterea dr. de proprietate
b) stabilirea unui pret exprimat in bani
c) obligatia negativa a vanzatorului de nu-l tulbura pe cumparator in linistita folosinta a bunului
Dragi colegi, m-am lamurit. Va urez succes din suflet, stiu prin ce trec cei care se pregatesc zi de zi si nu e usor deloc.
Dar sa spui cuvantul "detentie" intr-o grila si apoi sa zici ca nu la asta se refera....tratati voi asa si grilele de la INM si o sa le explicati celor din COMISIA DE REZOLVARE A CONTESTATIILOR , alaturi de povestile voastre frumoase despre ce pot sa insemne termenii juridici, ca detentia se poate referi si la posesie...CU ACEASTA ATITUDINE ORI VETI PIERDE PUNCTUL LA INTREBAREA RESPECTIVA, ORI IN CEL MAI RAU CAZ O SA VA PREGATITI DIN NOU PENTRU 2010 DAND MAI MULTA ATENTIE TERMENILRO JURIDICI CONSACRATI.
A, si inca ceva....avand in vedere ca de anul trecut , printr-o modificare a regulamentului , comisia de subiecte poate fi sanctionata pecuniar si disciplinar pentru introducerea de intrebari eronate, VA GARANTEZ CA NUMARUL DE INTREBARI ANULATE CA URMARE A CONTESTATIILOR LA BAREM VA TINDE SPRE ZERO, deoarece ei nu vor sa fie sanctionati (e simplu). Si la contestatiile la punctaj chiar sunt zero sanse...eu am facut contestatia avand 69 de puncte, desi stiam ca nu se va rezolva nimic, dar am depus-o ca sa nu am regrete mai tarziu.
Nu voi mai interveni pe acest forum decat rar pentru ca efectiv nu am timp sa invat, desi unele discutii sunt utile. Numai bine!