avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
imcepe stresul cand ma gandesc ca mai sunt doar doua saptamani, nu mai stiu ce sa mai citesc , ma gandesc ca daca le iau asa pe sarite o sa fac o varza in cap. Cred ca mai bine incerc sa ma relaxez si sa imi structurez in minte ce a invatat pana acum, oricum porcul nu se mai ingrasa la craciun :( . Voi ce ziceti?
Salutare tuturor! Asa un mesaj de nou inscris pe forum vreau sa urez tuturor succes in activitate si celor inscrisi la INM anul asta bafta multa si spor la invatat pt ca sigur vor avea nevoie avand in vedere nr mare de concurenti inscrisi pe un loc.
Nu stiu cum de se plange CSM-ul ca nu are bani pentru ca daca stai sa calculezi 2899 x 400 lei incrierea iti da o suma frumusica, care in mod clar nu este integral folosita pentru organizarea acestui examen. Ce sa mai, cheta pe fata la aproape 3000 de oameni si nici nu stii sigur daca se ocupa cele 200 de locuri. SUCCES INCA O DATA !!!
Eu am sa'ngras porcu' pana pe 27, Aug cu 15 secunde inainte de examen! :))...ca daca nu" ingras porcu"'..."tai frunze la caini" anul ce vine:)) Parerea mea e ca ai invatzat destul! Mergi si tu frate la mare...ia un concediu :-> si ne vedem pe 28 la examen ;) Glumesc...nu te supara (poate aja elimin competitia...ca la examen........). Eu am luat la repetat de o saptamana in coace materia si la fiecare capitol fac grile (Voineag)...fac 100 din 100 de intrebari...nu prea am gasit grila sa ma incurce! :D...daca se simte cineva descurajat...BINE!! asta incercam...:)) Muhahaha!!.... Glumesc iar....is varza...dupa ce am trecut prin materie de 2 ori...tot nu trec de 70-75/100...:( Propun sa organizam pe forum un concurs de bancuri sa ne destindem! :)) Glumesc....Salut tuturor! Mult spor la invatat si mult succes! (dar mai putin ca mine)
M'am gandit la un banc educativ :

- De ce femeile raspund pentru viol si cu intentie indirecta?
- Pentru ca nu urmaresc niciodata rezultatul...dar il accepta! :))

Aberez...imi cer scuze...noapte buna...
daniel26 a scris:

imcepe stresul cand ma gandesc ca mai sunt doar doua saptamani, nu mai stiu ce sa mai citesc , ma gandesc ca daca le iau asa pe sarite o sa fac o varza in cap. Cred ca mai bine incerc sa ma relaxez si sa imi structurez in minte ce a invatat pana acum, oricum porcul nu se mai ingrasa la craciun :( . Voi ce ziceti?

eu trebuie sa ma relaxez ... pt ca spre deosebire de altii mai am inca de trecut prin procedura penala ( nu am mai deschis codul de prin 2004 - sincer ) asa ca cei ce ati apucat deja sa treceti macar o data prin toata materia relaxati-va ca daca va agitati chiar ca veti avea senzatia ca nu mai stiti nimic

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)