avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Am vazut. Considerati ca e vb aici de un "ascendent COMUN " totusi? Eu astazi l-am intrebat profesorul meu de drept succesoral de la facultate si mi-a spus ca e gresita solutia celor de la INM. Dar sa vdm ce motivare dau, poate si eu si el ne inselam. :sorry:
PS: Am terminat la Universitatea Bucuresti.
Pt daniel26: pt mine a fost prima oara si de prima faza am trecut. De asemenea, am cel putin inca 5 colegi care trec de aceasta faza, desi au absolvit anul asta.
elchupacabra a scris:

Pt daniel26: pt mine a fost prima oara si de prima faza am trecut. De asemenea, am cel putin inca 5 colegi care trec de aceasta faza, desi au absolvit anul asta.

daca e omu' suparat, tu il mai si pici cu ceara....felicitari pt rezultate, dar hai sa nu ne mai etalam atata reusitele, ca mai sunt si oameni care au picat si nu cred ca simt acum nevoia de a vedea rezultatele noastre "spectaculoase".
mar1000 , nu am scris din rautate cele precedente , pur si simplu mi s-a parut curios. Si sincer sa fiu m-am gandit si la altceva! Cumva sunt urmarite parerile exprimate pe acest site???
Ei au facut grila dupa nota de subsol.

In nota de subsol zice ca vocatia nu e conditionata. Poate ca prin asta vrea sa spuna de fapt ca unchiul, chiar daca e doar frate uterin sau consangvin, va fi tratat in acelasi fel ca un unchi care e frate bun cu parintele defunctului. Adica va primi tot atata (nici acum nu inteleg de ce, de-aia am spus ca mi se parea ciudat, art.674 (pomenit la nota de subsol de la pagina urmatoare) ar trebui sa se aplice prin asemanare, pentru ca situatia e similara).

Daca citesc si propozitia a doua din nota de subsol iarasi nu mai gasesc nici o explicatie.
Trebuie cautata revista din 1967.
sapte_pitici a scris:

elchupacabra a scris:

daca e omu' suparat, tu il mai si pici cu ceara....felicitari pt rezultate, dar hai sa nu ne mai etalam atata reusitele, ca mai sunt si oameni care au picat si nu cred ca simt acum nevoia de a vedea rezultatele noastre "spectaculoase".

Nu sunt suparat si oricum nu ne putem pune cu astia din Bucuresti dar o sa vina si randul nostru.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2009
daniel26, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)