cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ce parere aveti despre pretestarea subiectelor?
Eu una cred ca, intr-o oarecare masura ne-a dezavantajat pt ca, cu cat sunt mai multe subiecte, cu atat obosesti mai mult si spre final nu mai ai acelasi randament ca la inceput.
:-/Poate ne spune si noua, cine intra la interviu in primele zile, prin ce a trecut...cum sunt comisiile...
Bafta in continuare !
Felicitari tuturor!!!!!!
am insa o rugaminte, ne puteti da si noua informatii din ce carti ati facut grile si cum trebuie abordata materia pentru acest examen ca sa ai succes?
va multumesc mult!!!
Testele de rationament sunt irationale si ilogice
M-am uitat si am verificat testele de rationament si am gasit niste erori inadmisibile. Se pare ca aceste grile sunt intocmite precum societatea noastra irationala si ilogica.
Daca nu ati trecut de acest test va sugerez sa faceti contestatie. Eu sustin examen anul viitor si nu vreau sa ma confrunt cu aceste probleme .
Exemplu:
Intrebarea 1 -partea 1
La o conferinta de specialitate ...
Raspunsul este (C)
Dar la intrebarea nr. 6 - ne precizeaza faptul ca " Daca prezentarea lui Jianu dureaza 19 minute...
Raspunsul este (E) si nu este in concordanta cu intrebarea 1
Daca prezentarea lui Lefter este mai scurta decat limita sugerata...
Raspunsul este (C) si nu este in concordanta cu intrebarea 1.
Asterpt raspunsul si sugetiile voastre.
Grilele si baremurile sunt pe site-ul INM.
Asa societate, asa logica si ratiune.
SA NE TRAIASCA CEI CARE AU INTOCMIT GRILELE. NISTE IRATIONALI, INCOMPETENTI SI ILOGICI.
SEAMANA CU SOCIETATEA IN CARE TRAIM.
Andrew Adam - incorruptibleman