avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
andrew, nu o sa am de ce sa-mi schimb parerea la aparitia rezultatelor, eu zic
ca un rezultat de peste 80 este multumitor.
in schimb, poate tu iti vei schimba atitudinea cand vei citi urmatoarele randuri extrase din raportul din 2005 privitor la testul de logica:
Nu au existat întrebări la care să nu fi existat răspunsuri corecte, procentul de răspunsuri corecte pentru fiecare întrebare situându-se între 81,20 % şi 14,22 %, întrebarea cu cel mai ridicat grad de răspunsuri corecte fiind întrebarea nr. 26 din G1, iar întrebarea nr. 36 din G1 a înregistrat cea mai mică rată de răspunsuri corecte (anexa nr. 8).

Precizăm că această probă a fost foarte bine primită de către candidaţi, neexistând contestaţii de fond, iar contestaţiile formulate cu privire la modul de calcul al punctajului au fost respinse, dovedindu-se a fi neîntemeiate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
elchupacabra, utilizator
Se pare ca nu am citit in un regulament, ci pe wikipedia:
Analytical reasoning

The current test contains one analytical reasoning section, informally known as the "logic games" section. Each test's section contains four different "games". The material generally involves grouping, matching, and ordering of elements. The examinee is presented with a setup (e.g. "there are five people who might attend this afternoon's meeting") and partial set of rules that govern the situation (e.g. "if Amy is present, then Bob is not present; if Cathy is present, then Dan is present..."), and is then asked to deduce conclusions from the statements (e.g. "What is the maximum number of people who could be present?"). Individual questions often add rules and occasionally modify existing rules, requiring the examinee to reorganize information quickly.
elchupacabra - felicitari pentru rezultat...=D> eu am facut vreo 68m dar sper ca este bine..
pentru cei care au sustinut interviul, ii asteptam cu pareri despre cum a fost..
Felicitari pentru rezultate si mult succes in continuare.
Fara sa te superi - Nu confunda limba engleza cu limba romana.
Cineva a spus pe forum ca nu tot ce este bun din afara se poate aplica si in tara noastra.
In calitate de profesor iti mentionez faptul ca nu pot folosi asemenea formulari la clasa pentru a arata o actiune ipotetica, conditionala- in conditiile unui text initial dat. Elevii ar sesiza imediat si mi-ar atrage atentia imediat, mi-ar reprosa ca nu stiu sa folosesc limba romana din punct de vedere sintactic.
Consider ca trebuia folosit conditionalul optativ prezent in respectivele actiuni ipotetice.
M-ai ambitionat si voi trimite respectivele teste de intrebari la Universitatea Bucuresti, Fac. de Litere - Profesorilor doctori docenti ai U.B. , cu remarcile pe care le voi face eu, dorind ca acestia sa-si exprime punctul de vedere fata de respectivele formulari. Chiar daca a fost un test de logica trebuie respectate regulile gramaticale. In toate gramaticile limbii romane se arata faptul ca trebuie sa se evite folosirea timpurilor prezente pentru actiuni ipotetice. Limba romana nu este aceiasi cu limba engleza.
Toate cele bune si sa faceti dreptate in tara.
Andrew Adam
ANDREW ADAM, utilizator
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita :)))
ContSters103185, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)