elchupacabra a scris:
pt aamaria: de la mine stiu inca doua pers care au facut peste 80 si pe cineva care a fost foarte aproape de a face 80...Pregatire speciala nu s-a facut la facultate..E existat un optional de logica dar pana au gasit profesor pt el a trecut aproape tot semestrul...iar cel pe care l-au gasit era un prof de logica pensionat caruia sincera sa fiu ii cam lipsea logica..
Nu pot sa spun cum s-au pregatit colegii mei, dar eu am facut testele din anii trecuti contra timp si mi-am analizat greselile la fiecare. De asemenea, am citit despre lsat pe wikipedia si pe site-ul celor de la lsac..Si cam asta a fost..
PS:pe acel site se face publicitate la unele carti cu exemple..Daca as fi stiut de ele din timp, probabil mi-as fi cautat una sau doua...Am gasit pe net ca au fost aduse astfel de carti la un targ de carte din buc, pe la inceputul anului..
Multumesc. Eu acum aud de lsac. Pe de alta parte, si daca as fi stiut mai din timp, nu cred ca as fi avut cand sa analizez ce e pe acel site. Abia am avut timp, dupa grila de verificarea cunostintelor, sa parcurg testele care s-au dat in anii trecuti. Tot contra cronometru am incercat si eu, e un lucru esential.
Pentru Andrew: testele nu sunt chiar asa de grele, par asa la inceput. Dupa ce il rezolvi pe primul deja e mai usor la urmatoarele. Incerca cu prima problema din grila 1, partea I de anul asta (cea cu prezentarile la conferinta).
Daca ai elevi mai mari, dupa ce ai inteles tu cum trebuie gandit, poti incerca sa rezolvi cate o problema si impreuna cu ei. Sunt sigura ca vor fi interesati si unii chiar vor reusi sa se descurce singuri.