cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Dragi viitori magistrati, incercati sa intrati in sistem aducand cu voi un suflu nou de justitie dreapta. Incercati sa schimbati ce este stramb sau putred. Cu cat sunteti mai multi, cu atat aveti sansa de izbanda mai mari.Nu va mai inchinati la unii din cei vechi ca la niste icoane. Unii dintre ei sunt adevarati dinozauri comunisti. ( ma refer la MENTALITATE, nu la varsta. Varsta nu conteaza.)
Hai ca ma faceti sa incep si eu cu indemnuri a la "AA" :rofl:
Vorba aia: "nebun, nebun"....dar cam are dreptate si spune lucrurilor pe nume...
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009 DC, utilizator
Nu am intentionat sa lezez inteligenta nimanui, si imi pare rau daca nu am reusit sa imi fac inteles punctul de vedere, desi tind sa cred ca nu asta e problema.
Mi-am exprimat punctul de vedere, intr-o maniera cat se poate de impartiala, fara sa jignesc, ci doar sa observ o anumita situatie dedusa exclusiv din interventiile anterioare ale persoanelor mentionate in "monologul" meu.
Poate ar fi recomandat mai mult calm in abordarea acestor discutii, si o mai mare toleranta fata de ideile si parerile celorlati.
Simt nevoia sa precizez: este doar o opinie, va rog nu aruncati cu pietre (si nu faceti presupuneri)!
DC, no fight! :thumbup:
Nu am intentionat sa lezez inteligenta nimanui, si imi pare rau daca nu am reusit sa imi fac inteles punctul de vedere, desi tind sa cred ca nu asta e problema.
Nici soferul neatent care accidenteaza pe cineva pe trecerea de pietoni nu intentioneaza sa ucida sau sa schilodeasca dar EXACT asta face. Intelegi?
Mi-am exprimat punctul de vedere, intr-o maniera cat se poate de impartiala, fara sa jignesc, ci doar sa observ o anumita situatie dedusa exclusiv din interventiile anterioare ale persoanelor mentionate in "monologul" meu.
Discutabil...Asta e parerea ta. A mea, nu.
Poate ar fi recomandat mai mult calm in abordarea acestor discutii, si o mai mare toleranta fata de ideile si parerile celorlati.
Ai cumva impresia ca e cineva nervos? Lol. Cum cineva da o replica imediata si "energica" cum gata e catalogat: nervos, irascibil etc. Si violent, nu? Pff..
Foarte sensibila mai esti. Da-mi voie sa fac si eu o recomnadare: daca esti asa sensibila, nu te mai baga in discutii cu unii care nu sunt "calmi", in opinia ta.
Toleranta...Polemica a plecat de la "intoleranta" unora la posturile lui Andrew Adam. Asa ca nu ne da noua lectii de toleranta. Mai bine da aceste lectii celor care s-au dovedit INTOLERANTI la posturile lui Andrew. Iar imi insulti inteligenta cu "aburerile" astea despre toleranta.
Desi, ma declar "vinovat": prostia si ipocrizia nu o sa le tolerez niciodata.;)
Simt nevoia sa precizez: este doar o opinie, va rog nu aruncati cu pietre (si nu faceti presupuneri)!
Daca nu precizai ce credeai ca o sa credem? Ca nu e vorba de o opinie? #-o
Nu arunca nimeni cu pietre. Ti-am mai zis: esti prea sensibila. Doar ne exprimam ideile care intamplator nu sunt aceleasi cu ale tale. Asta inseamna ca nu avem dreptul sa ne exprimam ca incepi tu si tipi: "nu aruncati cu pietre"? Haida de...
Apropo de presupuneri: nu mai fa nici tu presupuneri ca nu suntem calmi. #-o
DC, no fight! :thumbup:
Dar ce vrei sa fac? Plecaciuni la posturile tale? Vrei sa iti spun ca subscriu ideilor tale? Asta vrei? Nu ai sa vezi.
Daca "opozitia" ideilor inseamna fight pentru tine, atunci asta e. Nu mai incerca sa impui celorlalti cum sa se comporte/reactioneze.scrie. Lasa pe fiecare sa se exprime liber. Chiar daca nu iti convin ideile lui.
Sper ca niciodata cineva cu asemenea conceptii totalitare sa nu ajunga magistrat. Fereasca Dumnezeu.
NU DA CU PIETRE. E DOAR O OPINIE.
Si intrucat mi-e cam sila sa mai polemizez cu tine, iti spun ca nu o sa iti mai raspund de acum incolo. Te-ai prins? ( nu vrei sa polemizezi, nu raspunzi...nu faci una si declari alta.)
Noapte buna.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009 DC, utilizator
Pentru ca a venit vorba de dna. Barbulescu si CSM, va informez ca sunt in proces cu CSM-ul datorita faptului ca acesta nu doreste sa modifice doua articole discriminatorii din Regulamentul de Ordine Interioara aprobat prin Hotararea plenului CSM nr. 387 din din 22 septembrie 2005 cu modificarile si completarile ulterioare, valabil pentru toate instantele judecatoresti din Romania.
Astfel, art. 87 alin. (2) a fost modificat prin Hotararea 352 din 10 mai 2006, fiind introdusa o fraza discriminatorie – ‘In interesul infaptuirii justitiei avocatii au prioritate’, iar Art. 92 alin (5) a fost modificat prin aceiasi hotarare cu urmatorul continut discriminatoriu – ‘Au prioritate la consultarea dosarului cauzei, in urmatoarea ordine : avocatii, partile sau reprezentantii partilor, expertii si interpretii desemnati in cauza’.
Voi invoca exceptia de neconstitutionalitate a respectivului Regulament iar Curtea Constitutionala va decide asupra acesteia.
La intrarea in birourile de primirte plangeri, ale instantelor, veti vedea mentionat faptul ca avocatii au prioritate, in conformitate cu Art. 87 al respectivului regulament de ordine interioara.
Voi ce parere aveti ? Este sau nu discriminare ? Voi cum dovediti ca sunteti activi si ca va pasa de tara in care traiti ?
Cu cat exista mai multa discriminare cu atat exista mai multa dezbinare iar fortele destabilizatoare vor reusi sa manipuleze si sa conduca in mod ostil si nedemocratic.
In ceea ce priveste actuala situatie de protest in justitie consider ca magistratii santajeaza Guvernul asa cum au facut-o si o vor mai face si profesorii din intreaga tara prin sindicate.
Justitia a tacut in toata ceasta perioada deoarece a avut cele mai mari salarii si a fost obedienta sistemului iar acum ‘saracia financiara’ a luat locul ‘abundentei’ iar statul nu isi mai permite decalaje majore in privinta salarizarii. Guvernul se face responsabil de lipsa de transparenta si dezinformare a tuturor categoriilor sociale. Nu a dorit, decat in ultima clipa sa mentioneze faptul ca aceasta grila este impusa de catre organismele internationale – grila de salarizare care trebuia impusa inca de la intrarea Romaniei in UE- 2007.
Romania este vinovata pentru faptul ca nu are o strategie pe termen mediu si lung, ci numai pe termen scurt,- adica atunci cand o doare maseaua se duce la dentist,