aamaria a scris:
Bravo, Sapte _pitici! Si multumim ca ne-ai mai spus cate ceva despre cum merg lucrurile la interviu.
Iti pun si eu doua intrebari care tin mai mult de organiizarea interviului.
Candidatii pot intra in cladire si inainte de ora la care sunt programati (de exemplu cu o ora inainte, ca sa ai timp sa te familiarizezi cat de cat cu atmosfera de acolo)?
Unde sta comisia, la aceeasi masa cu cel care e intevievat, in jurul unei "mese rotunde", sau ca la examene, in fata candidatului, la o oarecare distanta, la o masa separata? Inclin sa cred ca e a doua varianta, dar astept o confirmare.
Multumesc.
in cladire te lasa sa intri cu maxim 20 de min inainte. comisia sta ca la examene exact cum ai intuit.
sunt intrebarile clasice de ce ai ales profesia, ce te recomanda, optiunea intre proc si jude si motivarea optiunii, situatia ipotetica ce ai face daca..? (aici ganditi-va bine ce spuneti, eu aici m-am balbait un pic), un eveniment negativ/pozitiv care te-a marcat. variaza intrebarile de la un candidat la altul. multa atentie. si nu va pregatiti discursuri pt k oricum nu o sa vi le amintiti. v-am pupat si baftaaaa!!!