avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
dislexic a scris:

la pagina 5 apar informatiile ce lipsesc in documentul de pe site-ul inm privind examinarea medicala - [ link extern ]

termenul de 10 zile poate fi depasit, totusi nu este recomandat. desi doamna de la csm a zis ca termenul curge de astazi, el curge de vineri(asa scrie in hotararea csm 886), asa incat termenul de 10 zile se implineste duminica pe 4, nefiind zi lucratoare se implineste luni pe 5 (in esenta e acelasi lucru).
luni cei de la tribunale si parchete trimit la csm dosarele cu actele depuse de noi privind buna reputatie.

daca ati vorbit cu cei de la CSM, aveti idee daca dosarul se poate depune si direct la CSM, sau este obligatorie depunerea la tribunalul/parchetul de domiciliu.

Si intr-adevar termenul nu curge de la afisarea rezultatelor finale (desi asa scrie in anuntul lor), deoarece pentru publicarea acelor rezultate finale nu e suficient doar sa treci cu bine de psihologic, ci trebuie si sa iti fie verificata in prealabil buna reputatie.
Asadar, sa incepem sa strangem actele, sa nu intampinam dificultati.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
jannis, utilizator
multumesc mult anamaria pentru raspuns

indraznesc sa intreb (chiar daca sunteti acum foarte ocupati cu rezolvarea problemelor administrative) in ce ar putea consta interviul psihologic de la CSM?
cumva discutarea/ analizarea a ceea ce s-a completat la testul psihologic scris....?
v-au anuntat despre ce va fi vorba?
Cu placere.
Am inteles ca interviul psihologic se va desfasura in fata unei comisii formata din doi psihologi. De obicei unul dintre ei pune intrebari, in timp ce celalalt te studiaza, punand doar putine intrebari - la obiect!

Pentru inceput ti se spune sa-ti faci caracterizarea (defecte, calitati). Apoi, care este motivul pentru care ai ales profesia.

Dupa aceea se uita in caietul cu raspunsurile la testul psihologic - scris si incep intrebarile. De exemplu:
Sunteti exigenta?
Daca va aflati intr-un grup ce preferati sa fiti: lider sau executant?
Va exprimati sentimentele?
Ajutati oamenii?

Pe tot parcursul testarii membrii comisiei isi iau notite.

Cam atat.
s-au afisat listele de cazare in camin
v-ati interesat de chirie/gazda convenabila in buc?

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)