ANDREW ADAM a scris:
"Iar voi, tineri, intrebati-va nu ceea ce poate tara sa faca pentru voi,
ci intrebati-va ceea ce puteti voi sa faceti pentru tara voastra."
J. F. KENNEDY
Presedintele S.U.A. (1961-1963)
Cum se intra la INM ?
Raspunsul este foarte simplu – Practica in instantele Civile, Penale si Contencioase
Pot sa va spun ca am peste 20 de procese prin instantele civile, penale si de contencios administrativ, avand castig de cauza in mai multe dosare.
Am chemat in instante Prefectura, Primaria, RAM Buzau, AJOFM Buzau, precum si IPJ Buzau.
Am avut castig de cauza impotriva Politiei Buzau (doua cauze), RAM Buzau si am executat silit Primaria Buzau. Cu Prefectura Buzau nu am reusit pentru ca era mafia prea mare (Ion Vasile Prefect-prieten cu Omar Hayssam.
Pot sa va spun ca am avut foarte multe de invatat din instante.
Am avut divergente de opinie cu anumiti procurori si judecatori si le-am promis celor de la Procuratura ca voi fi coleg cu acestia precum si faptul ca voi pune la punct MAFIA din Procuratura si din Politia Buzau.
Ambitia m-a facut sa invat si sa urmez o facultate precum si faptul de a deveni Magistrat.
Nu vreau sa devin Magistrat pentru bani,nu am sa fiu un obedient al sistemului, ci voi incerca sa schimb cat mai multe in cadrul sistemului.
Problema este ca m-am saturat de atata coruptie, fatarnicie, ipocrizie, parvenitism, incompetenta si iresponsabilitate.
Poate va ganditi la interesul general atunci cand va propuneti sa intrati la INM si nu la interesul personal, la functie si pozitie sociala.
Cunosc magistrati care sunt oameni deosebiti dar si unii care sunt niste aroganti care nu se gandesc decat la interesul personal si profita de pe urma cetatenilor inocenti.
Nu fiti aerieni, valorificati-va la maximum drepturile !
‘Romania este frumoasa, pacat ca este locuita !’
Veti mai auzi de mine.
Spor la invatat !
calmeazate mafia si tot ce ne zici tu nu va pieri nici odata.asta iti pot garanta.In primul rind vezi tu in acest sistem numit judiciar fiecare cunoste pe cineva iar acel cineva pe alt cineva .in aceste conditii sa fii procuror sau judecator si sa vina seful sa iti spuna ai grija ce solutie dai nu prea iti va conveni.