cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
sunt inca anul 4 si sincer, am inceput invatatul cu civilul.... dar dupa obligatii am crezut ca daca mai vad civil inebunec, #-o asa ca m-am apucat de penal si l-am terminat iar apoi am invatat procedura civila pana la jumatate, ca acolo am ajuns facultate si am zis ca nu e bine sa invat ca un papagal materia inainte sa mi-o fi explicat cineva la curs, si slava domnului ca am un prof super misto si mai ales rabdator... la procedura penala am ajuns la jumatate si acum vreau sa o termin. deci am lasat succesiunile si contractele la sfarsit plus de reluat ce am invatat deja la civil.....
nu disper, le iau in ordine dar cand simt ca nu mai pot, schimb materia... si da rezultate super :)
spor si voua!
Multumim Andra, intr-adevar si eu ma apucasem cu civilul si dupa ce am terminat contractele simteam ca innebunesc. plus senzatia aia tampita ca nu mai stiu nimic si ca mi se face o mare varza in cap. Apoi m-am apucat de procedura civila si e mai bine, combinate dau rezultate mai bune, probabil ca se blocheaza creierul axat doar pe o anumita tema. asa ca variatia nu strica
Nu stiu pe voi, dar pe mine m-a cam bulversat schimbarea asta de ora. Prin urmare, din plictiseala, am navigat putin si mi-a iesit in cale si site-ul Institutului. Am vazut grilele date azi (ieri) la examen. Uitati-va si voi, mie mi s-a parut grila destul de accesibila, nu cu un grad de dificultate ridicat. Ce parere aveti? Bafta...
Si eu am observat ca grilele care se dau la examenul de admitere in magistratura sunt mult mai usoare decat cele care se dau la examenul de admitere la inm; tinand cont de faptul ca la examenul de admitere in magistratura participa cei care au min. 5 ani experienta...este oare corect?X-(
Mult mai usoare decat cele date in oct-noiembrie, au vrut sa se ocupe locurile si sa nu aiba "surprize", cred ca se va intra cu note mari, peste 8. Cat despre dificultatea lor..incomparabil cu cele din august care se dau la admitere, de altfel, corect sau nu, ca sa intram trebuie sa ne ridicam la nivelul impus de ei. Bafta!