avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Raportul comisiei de cenzori
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Raportul comisiei de cenzori

As dori sa stiu daca acest raport al comisiei de cenzori se intocmeste lunar,trimestrial,semestrial sau anual si daca aveti un model care sa ma ajute sa-l pot intocmi corect conform legii, in urma verificarilor contabile efectuate la o asociatie de proprietari.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fields_of_gold , utilizator 11:19, 8 Februarie 2012
Potrivit legii, raportul comisiei de cenzori se intocmeste cel putin o data pe an si se prezinta adunarii generale.

Se intocmnesc atat rapoarte asupra activitatii sale cat si asupra gestiunii asociatiei de proprietari.
Buna ziua!

Pentru situatiile financiare anuale, in situatia in care am obligatia intocmirii raportului de audit, mai este necesar si raportul cenzorilor?

Art. 29 din Legea contabilitatii prevede ca situatiile financiare anuale vor fi insotite de raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupa caz, .......

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie locatari mixaela mixaela buna seara. am de gand sa ma angajez ca si cenzor la o asociatie de locatari .Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste modele de formulare privind ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari nety36 nety36 Buna ziua. Doresc sa ma consult cu un cenzor care administreaza o asociatie de proprietari.De curand am fost numit presedintele comisiei de cenzori in ... (vezi toată discuția)