MihaiTomescuAvocat a scris:
Nu trebuie sa va alarmati greseli se mai fac Puteti cere RECTIFICAREA INHEIERII DE SEDINTA care v-a mentionat ca intimat Asta o puteti face oral in fata instantei la termenul viitor
SUCCES PE FOND
va multumesc pt raspunsul dvs prompt domnule AVOCAT Mihai Tomescu...am mare respect pt.profesia si munca solicitanta a judecatorului,a grefierului cat si a celorilalti care profeseaza in domeniul acesta si inteleg ca se mai pot face greseli;va voi urma sfatul si evident voi cere RECTIFICAREA INCHEIERII DE SEDINTA al termenului anterior,insa prea putin m-ar fi deranjat acest aspect daca nu ma afecta direct acest lucru
..din cazul prezentat mai sus puteti trage concluzia ca judecatorul a stabilit un nou termen fara vreun motiv bine intemeiat ci doar ca sa lungeasca procesul la nesfarsit daca s-ar putea (nu ”condamn” si sunt dispus sa acept orice decizie,atata timp cat este una dreapta) si spun aceasta ca desi probe la dosar erau suficiente (acea scrisoare in care un reprezentatnt al partii adverse recunoaste ca s-a gresit,cea mai importanta de altfel),fara ca intimatul sa revina la dosar cu vreun inscris in favoarea sa,solutionarea cauzei se putea face fara a se mai stabilii un termen pt.simplul motiv ca intimatul sa aduca la cunostinta data in care a fost comunicat p-verbal si am convingerea ca judecatorul a stabilit acest lucru nu din necesitate ci cu rea intentie intrucat informatia solicitata de el o putea obtine studiind putin dosarul; data in care procesul-verbal a fost adus la cunostinta contravenientului era mentionata atat in plangerea de anulare cat si in chitanta primita la achitarea amenzii contraventionale (de altfel copia chitantei era depusa la dosar inca de la stabilirea primului termen)...in concluzie,pt.motivul acesta evident nu trebuia sa mai stabileasca un termen...
dupa cum se stie din practica judiciara,consilierul institutiilor nu se prea prezinta la termene,cum de altfel nu s-a prezentat nici la primele 2 termene de pana acum (in cazul meu),si cu siguranta nu se va prezenta nici la urmatorul....instanta va decide la nesfarsit sa stabileasca termene pana ce intimatul va pune la dspozitie informatia ceruta de judecator,cand aceasta se afla deja in dosar.???...ESTE ABSURD!!!
..de aceea sustin ca ma afecteaza direct pentru ca este pierdere de timp cu un proces banal care se putea solutiona repede daca se dorea...si dupa cum v-am spus nu este singurul caz,sunt poate altele mai grave cand s-a intamplat sa fie trimisi dupa gratii oameni nevinovati; de ani de zile instantele de judecata din orasul RESITA procedeaza asa si nimeni nu ia nici o masura pt.ca nu indrazneste nimeni,sa faca vreo sesizare la organele competente din cadrul CSM,ma refer la Inspectia judiciara,nu de teama unor persoane anume ci de ”teama” ca nici asa nu se va lua vreo masura...
VA MULTUMESC SI MAI ASTEPT OPINII CU PRIVIRE LA ACEST SUBIECT...NUMAI BINE !!!