MihaiTomescuAvocat a scris:
Nu dispera inca nu s-a pronuntat instanta Chiar daca judecatorii de la acea instanta sunt poate niste indivizi carora nu le putem spune nici macar juristi si nici oameni tribunalul nu trebuie sa fie la fel. In eventualitatea unui esec la judecatorie trebuie si spun trebuie sa faceti recurs ......nu se stie niciodata. Va spun asta din experienta, am avut destule astfel de cazuri unul chiar de curand si foarte asemanator cu al dv. Cu atat va fi mai mare bucuria unui succes la tribunal cu cat drumul pana acolo a fost asa de greu.
Sa fie asa cum e drept.
aveti perfecta dreptate si multumesc pentru incurajari,pana la urma,
daca n-ar exista esecurile n-am mai stii sa apreciem victoriile...ramane de vazut cand se va pronunta instanta pe data de 2 noiembrie,asta in cazul in care nu amana cauza pentru cine stie cand...:)
ieri am fost foarte indignat si ma intrebam unde este calmul si rabdarea de care trebuie sa dea dovada un judecator,si nu ma mai mira faptul ca eu in calitate de simplu cetatean,nu am fost lasat sa vorbesc,cand din 10-15 avocati prezenti ieri in acea sala,nu stiu daca vreo 2 dintre ei au reusit sa rupa 5 propozitii, cu vocea ”tremurand” referitoare la cazul clientilor pe care îi reprezentau,restul abea daca au scos cateva cuvinte fara sa fie intrerupti si certati de judecatoare pentru diferite motive,ba ca nu au depus la dosar ce trebuia ,ba ca au depus la dosar ceea ce nu trebuia,si multe altele...si vreau sa va spun ca din aprox 90 de cauze s-au solutionat doar vreo 3 (si cine stie dupa cate termene),partile fiind reprezentate de avocati,si era vorba despre contestarea unor procese-verbale prin care se cerea instantei
nu sa le anuleze (ca deja se cerea prea mult) ci doar sa le transforme in avertisment...
...acum din curiozitate va intreb;asa se intampla de regula si prin alte instante,de exemplu in fata carora ati avut ocazia sa va prezentati dvs.!?......eu am pastrat legatura cu mai multe persoane care au avut procese in intreaga tara si imi ziceau ca la cazuri dinastea marunte cum ar fi contestarea unui p-verbal,instantele isi fac o viziune mai ampla asupra celor petrecute si sunt constiente ca unele institutii sau angajati ai institutiilor obisnuiesc sa comita abuzuri din cauza naivitatii romanului de a accepta de-a lungul timpului sa fie ”calcat in picioare”, iar dupa ce se studiaza probatoriul instanta se pronunta,daca nu la primul tremen (in cazul in care se cere doar avertisment,sau se constata ca s-a gresit completarea p-verbal),la al-2-lea,al-3-lea cel tarziu exista sigur o solutie,bineintels ca mai sunt exceptii unde chiar trebuie sa se mai stabileasca 1-2 termene,ulterior partile sa nu ”riposteze” ca li s-a privat dreptul la un proces echitabil,ptr ca nu ar fi in regula deloc...
VA SALUT DOMNILOR SI MAI PASTRAM LEGATURA...!!