Va rog sa ma lamuriti: Pe 18.03 s-au depus inscrisuri de partea adversa (intimata)...citez din incheiere: "Prin Serviciul Registratura, intimata a depus intampinare, intr-un singur exemplar" . In 23.03, a fost termenul. Aveam timp sa vad dosarul? In sedinta din 23.03 nu mi s-a comunicat ca s-au depus inscrisuri...nici nu le-am vazut la dosar. Nu mi s-a cerut sa imi expun punctul de vedere asupra acestor noi probe in sedinta nici nu mi s-a dat termen pentru a lua cunostinta. Toate acestea imi produc semne de intrebare, nu stiu ce sa mai fac in continuare. Nu pot sa fac nimic decat personal. Poate ma intelegeti si imi mai dati un sfat bun. va multumesc anticipat.
poate te intelegem...:D daca stii ca s-au depus si nu s-a dat un nou termen pentru studierea lor, trebuie sa ceri acest termen si suntem siguri ca ti se va acorda.
Va multumesc. Fiecare dintre noi poate sa spuna numai anumite lucruri; este o conventie pe care o respect. Am uitat sa spun ca, s-a dat un termen nou, la care am facut cerere de amanare avand un alt proces in alta parte. Dosarul nu a mai aparut in arhiva, dupa termenul din 23.03, iar cand am cerut sa se aduca in arhiva am constatat ca 2 cereri erau fara raspuns, inclusiv cererea de amanare, iar dosarul a fost programat la data la care nu puteam sa fiu prezenta (lucru evident din dosarele Ecris). Viata e complexa!
Ati vazut dosarul dimineata inainte de sedinta si nu era depus nimic???
Asta a fost in 23.03, suntem in mai!
Nu vad relevanta unui alt dosar in alta parte. S-a acordat amanarea?
Justitia nu poate da termene numai cand au timp justitiabilii...
Imi pare rau, nu stiu ce exact doriti sa va spunem... Aveati dreptul sa vedeti acea intampinare, dar nu stiu ce scrie in incheiere, cum face grefiera aceea referatul cauzei, daca ati solicitat dosarul la prima ora etc.
Somatie plata
andral
O firma a dat in judecata o institutie bugetara deoarece i s-a platit o parte din factura si acum nu i se mai plateste restul. A fost la proces la judecatorie ... (vezi toată discuția)