avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie societate servicii telefonie/net
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie societate servicii telefonie/net

Buna ziua,

Am avut un contract pe 2 ani la net si tel cu [ editat-s.c. servicii telefonie] mi s-a expirat dupa 2 ani am platit totul la zi si apoi mi-au facut o oferta de inca 2 ani la telefon am zis ca e ok si ma gandeam ca tre sa merg la ei sa semnez un contract ceva eu inca nu eram asa sigur si am renuntzat si ei mi-au prelungit asa de la ei si mi-au venit facturi pe vreo 3 luni de zile, eu nu le-am platit deoarece nu am semnat nici un contract cu ei si acum m-au dat la firmade recuperari .pe ce baza imi pot ei lua bani doar asa prin telefon fara sa fi facut un contract cu ei ?eu zic ca nu am de ce sa imi fac griji nu ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Cel mai recent răspuns: Vasile Butucaru Vasile , Mediator 14:20, 9 Octombrie 2011
Cititi cu atentie contractul, este posibil sa fie inserata o clauza contractuala prin care sa fie prevazuta denuntarea unilaterala a acestui contract intr-un termen de....., in caz contrar conventia se va prelungi de drept pentru inca 2 ani, verificati numai cu atentie ce ati semnat...........
In acest caz solicitarea de plata a societatii de telefonie apare ca intemeiata si in caz de proces cu siguranta veti fi obligat la plata, dar, daca aceasta clauza contractuala nu este prevazuta in contract in lipsa de prevedere nu va va putea obliga la plata pentru servicii la care nu ati aderat, dar totusi cititi inca o data contractul pe care l-ati semnat.
Invatati-va cu metodologia de lucru a acestor societati, ca, doar cred ca nu cred ca ati uitat .."traim in Romania"


Toata stima si succes
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila alexrose alexrose Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie: Am un contract de telefonie mobila din 2008. In data de 15-12-2009 am semnat un act aditional prin care ... (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile telekom ioanaoltean10 ioanaoltean10 Buna ziua Contractul meu cu telekomul a expirat demult, nu l-am prelungit dar nici nu am renuntat la servicii. acum doresc sa renunt la serviciile lor, ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)