avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi angajat in cadrul pfa-ului meu??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi angajat in cadrul pfa-ului meu??

cu 5 luni in urma mi-am infintat un pfa pe domeniul agricol, ma pot angaja in cadrul pfa-ului meu mai ales ca acum 3 luni am absolvit facultatea de agricultura????
Daca da, pot fi avantajat si de beneficiile angajatorului care angajaza un proaspat absolvent??

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 9 Octombrie 2011
Pai, daca dumneavoastra ati infiintat PFA, nu cred ca va puteti angaja, cu siguranta puteti angaja alte persoane diferite de peroana de contucere a uni
Nu puteti sa va angajati la ca salariat la PFA dvs ... dar puteti angaja alte persoane ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare absolvent 2010 din somaj cameliamaglaviceanu cameliamaglaviceanu am absolvit facultatea in 2010 sept si sunt inscris la somaj de 2 luni.ce beneficii am daca ma angajez?dar angajatorul ce beneficii are? (vezi toată discuția)
Contract someri absolventi Maria.moldovan.. Maria.moldovan.. Buna ziua. Sunt o absolventa in concediu de crestere al copilului. In timpul facultatii am intrat in concediu de crestere al copilului iar momentan inca il mai ... (vezi toată discuția)
Angajare proaspat absolvent 2019 andreea1489 andreea1489 Buna. A intampinat cineva o situatie similara? Am angajat un proaspat absolvent 2019 la indicatiile celor de la HR pe functia Asistent Manager - in domeniul IT ... (vezi toată discuția)