avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua contracte de munca...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua contracte de munca...

lucrez de un an intr-o alta tara cu un contract de munca legal cu norma intreaga. in momentul plecarii din tara nu am inchis contracul de munca de 4 ore care il aveam atunci si care este inca activ. practic eu am doua domicilii, unul in tara si altul aici. e legal? pentru lensie se va cumula?
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2008
ContSters48937, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 14 Septembrie 2008
Da, in acest caz beneficiati de indemnizatia lunara pentru cresterae copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului Modern Modern In situatia in care o persoana care urmeaza sa nasca, angajata cu contract de munca si pentru care angajatorul plateste 4 ore CAS, poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters313265 ContSters313265 daca sunt angajata la 4 ore cu contract de munca pe perioada nedeterminata si am 2 ani munciti la acest tip de contract pot beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ramona s. ramona s. va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)