Cine spune ca nu se poate, se inseala......am renuntat la avocati din motive financiare, si am decis sa ma reprezint singura. Constienta de "pericole", mi-am asumat acest risc. In cele din urma, am divortat, si am facut un partaj din care am iesit fara taxe, taxe, taxe....si am partajat bunurile asa cum era normal....am pierdut cateva bunuri casnice, dar am obtinut ceea ce ma durea cel mai tare: partajarea unui credit (implicit a unei rate), cat si un teren, in urma unei expertize topografice omologate!
S-a facut apel, dar fara rezultat. L-am declarat nul, deoarece nu erau specificate motivele acestuia. Instanta a tinut cont de acest lucru si ca atare am castigat!
Laude Tribunalului Bucuresti!, care a facut ca lucrurile sa stea asa cum era firesc si ONEST!
Deci se poate si asa ceva...in ciuda faptului ca avocatii spun ca practic e imposibil!
Mii de multumiri tuturor celor m-au sfatuit cum ar fi mai bine, si cum este mai legal!
Va rog spuneti-mi si mie cum ati procedat sa declarati nul un apel...Ati depus in scris o intampinare in care cereti direct anularea din cauza ca nu exist motive..Ma intereseaza deoarece fostul meu sot a facut apel pentru actiunea de stabilire vizite minor chiar daca pe el nu-l intereseaza sa faca vizite..Va-ti formulat singura intampinarea?