avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contestarea unei sanctiuni de catre un functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contestarea unei sanctiuni de catre un functionar public

Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte trebuie depuse la tribunal pentru a contesta o dispozitie de sanctionare disciplinara.
Munltumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 13:48, 10 Octombrie 2011
Se redacteaza contestatia,cu indicarea dispozitiei ce se contesta,anexata in copie,precizarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza sustinerile celui care contesta.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie sanctionare snegrisoiu snegrisoiu buna ziua! am primit o decizie de sanctioare. in decizie se mentioneaza faptul ca aceasta poate fi contestata la tribunalul de la domiciliu in termen de 45 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie comunitara (internationala-ue) calcris calcris Vreau sa dau in judecata Casa de Pensii pentru modul cum a calculat pensia comunitara si doresc sa ma prezint singur in instanta. Primesc pensia de la Sectorul ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara abuziva geosau geosau buna seara, am fost concediat disciplinar abuziv de o comisie disciplinara evident partinitoare, (vezi toată discuția)