avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua,
fiica mea majora din luna septembrie a facut cerere la instanta pentru continuarea pensiei alimentare pe care i-o da tatal ei. am primit acasa citatia care ne aduce la cunostinta data, ora, sala in care se va desfasura procesul totodata, ne cere, citez:
" cu mentiunea de a depune la dosar actiunea in 2 exemplare pentru comunicare, si de a indica locul de munca al paratului".
ce vrea sa insemne asta?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:13, 10 Octombrie 2011
Inseamna ca:
1.-ca reclamanta ( fiica dvs) a depus actiunea doar intr-un singur exemplar (care ramane la dosar pentru insanta ) si prin urmare , trebuie sa depuna la dosar inca un exemplar al actiunii pentru a fi comunicat paratului,
2.-pentru ca instanta sa stabileasaca pensia de intretinere in favoarea majorului in functie de venitul realizat de catre tata, este necesar ca fiica dvs . sa indice instantei, angajatorul si sediul acestuia pentru comunicarea veniturilor realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localitatea unde pot chema in instanta? claudia_clau_b claudia_clau_b Fetita mea a implinit 18 ani luna aceasta si este in clasa a XI -a la un liceu teoretic . Ca tatal acesteia sa-i plateasca in continuare pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ValentinaGe ValentinaGe Fica mea a implinit 18 ani in luna februarie , dar ea inca este eleva la liceu in clasa a XII -a . Luna februarie a fost ultima in care a mai primit pensia ... (vezi toată discuția)
pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)