avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariu

Buna ziua ,
Vreau sa intreb si eu daca angajatorul poate sa nu imi plateasca salariul pe luna trecuta din cauza faptului si pe motiv ca nu am semnat de luare la cunostinta Regulamentul de Ordine Interioara al firmei .Mentionez ca nu am semnat acest ROI deoarece in el sunt stipulate niste capitole la formarea profesionala cum ca nu pot sa plec din firma timp de 3 ani de la ultimul curs de formare profesionala la care am participat . Mentionez ca nu am semnat nici un act aditional la CIM cu referire la aceste cursuri si in CIM nu spune nimic despre ele . Ce ar trebui sa fac daca nu imi primesc salariul la timp si daca angajatorul poate fi cumva obligat sa respecte legea .

Multumesc si astept un raspuns urgent !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 10 Octombrie 2011
Nu poate sa va opreasca salariul pentru acest lucru ... sesizati ITM-ul si/sau actionati-l in instanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi modificat dupa angajare stuccoman stuccoman Buna, Sunt angajatul unei firme din iunie 2009. La angajare am semnat un CIMpe perioada nedeterminata si dupa cateva luni am semnat cu patronul un contract ... (vezi toată discuția)
zile co suplimentare ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de parerea dvs. in legatura cu urmatoarea speta: in contractul de munca si regulament intern sunt mentionate 21 zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim handaricimarin handaricimarin pe durata derularii contractului meu individual de munca am urmat un curs de inspector resurse umane pe cheltuiala societatii.dupa terminarea acestui curs si ... (vezi toată discuția)