avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lamurire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lamurire

OUG 29/2011 se aplica si in cazul restantierilor din cadrul asociatiei de proprietari ? Mentionez ca am fost data in judecata pentru neplata cheltuielilor comune , s-a obtinut executare silita cu poprire pe salar iar sumele retinute s-au distribuit astfel:
-cheltuieli de executare silita
-contravaloare timbre judiciare
-cheltuieli cu avocatul
-penalizari
-restante
Conform OG 29/2011 pot solicita ca suma poprita sa acopere strict restantele , apoi penalizarile , cheltuieli cu avocatul si restul platilor care sunt semnalate in sentinta ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:51, 10 Octombrie 2011
Acoperirea debitului se face in ordinea vechimii restantelor, indiferent din ce categorie ar face ele parte.
Facilitatile prevazute OG nr.29/2011 si nr.30/2011 se aplica pentru obligatiile fiscale administrate de ANAF,precum si pentru cele stabilite de alte directii de specialitate din cadrul Ministerului Finantelor Publice si transmise spre recuperare ANAF.
Prin obligatii fiscale principale se inteleg si sumele reprezentand amenzi exigibile,de orice fel,exceptandu-le pe cele pentru care este suspendata executarea actului prin care s-a aplicat amenda.
Restantele la asociatiile de proprietari nu fac obiectul acestor facilitati.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
As fi deosebit de incantata daca NU as mai primii raspunsuri de la moderator elga50 . Sincera sa fiu as dori raspunsuri de la consilieri juridici si avocati .
Interventie moderator
Ati intrebat pe un forum public si trebuie sa va asumati orice raspuns primiti.
Daca doreati un raspuns in particular, atunci va foloseati de mesajele private si va alegeati dv. respondentii.

OUG 29/2011 se refera la debitele contribuabililor catre ANAF.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de dare in judecata a restantierilor marlenus71 marlenus71 Buna seara.sunt administrator de putin timp si am preluat printre alti restantieri ,,mai mici`` si 2 proprietari de apartamente cu datorii enorme dupa parerea ... (vezi toată discuția)
Penalizari abuzive tomasso tomasso In lista de plata curenta a intretinerii unele apartamente figureaza cu restanta 0 dar cu sume cu titlu de penalizari corespunzator anilor ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)