avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu stim cum se procedeaza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu stim cum se procedeaza

Buna ziua,am si o nelamurire si as vrea ,daca stie cineva ,sa mi dea un sfat.
Fratele meu a murit intr-un accident de circulatie,nu era casatorit dar avea dintr o relatie anterioara o fata de 10 ani.In urma procesului s-a abtinut o suma de bani pt fata,as vrea s a stiu cum se procedeaza in aceste cazuri,ea fiind minora ,daca se poate pune un tutore comun cu mama ei sau mama ei poate face ce vrea cu banii.Noi,familia lui am vrea ca banii sa fie cheltuiti strict pt fata(mama are 3 copii cu 3 tati diferiti)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel2307 , utilizator 14:32, 11 Octombrie 2011
Mama are calitatea de reprezentant legal al minorei si nu io se poate numi tuturoe decit daca mama este decazuta din drepturile parintesti.Cit priveste folosirea sumei de bani daca nu este in interesul minorei puteti sesiza Protectia copilului
Aveti dreptate ,dar ce nu i normal e ca banii care sunt ai fetei sa i cheltuiasca pt intretinerea intregii familii(pana ajunge fata la majorat sa i foloseasca i a terminat mama sa(ca doar nu o sa stam sa spionam acu ce si cum cumpara)
Ce am vrea sa stim daca se poate verifica din cand in cand contul sau sa se faca contul pe numele la doi titulari(ea unul si al doilea din familia noastra) ca macar asa sa stim cat si pt ce are nevoie de banii respectivi
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stim cum sa procedam dana797 dana797 Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma ... (vezi toată discuția)
Tutorele poate imputenici?? daniel2307 daniel2307 Buna ziua,am si eu o nelamurire si a vrea sa ma ajute cineva.Fratele meu a murit intr un accident anul acesta:nu era casatorit dar are o fetita dintr o relatie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas marryy_lm marryy_lm in cazul in care divortului copilul este incredintat mamei i se stabileste si pensie de intretinere. fetita are 17 ani acum. pensia de intretinere vine pe ... (vezi toată discuția)