avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce tip de apometre trebuie montate?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce tip de apometre trebuie montate?

ce tip de apometru trebuie pus pentru a alimenta o scara de bloc cu 20 apartamente ??? #-o
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:37, 13 Octombrie 2011
La noi cel , putin stiu ca aceste contoare au fost rascumparate de cei care furrnizeaza serviciile si tot ei le verifica periodic si monteaza dupa caz tipul de contor acdegvat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru impus de furnizorul de apa giulia1973 giulia1973 Buna ziua, pun intrebarea in numele unei societati comerciale insa cred ca sectiunea potrivita de postare este aici. Poate impune furnizorul de apa ... (vezi toată discuția)
Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Diferenta contor, buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar ... genigeni genigeni diferenta contor, Buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar diferenta de contor desi am apometru in apartament...ex.luna asta 1 metru la care se adauga ... (vezi toată discuția)