avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea in munca, dupa concediul de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea in munca, dupa concediul de crestere a copilului

Buna ziua,
as vrea sa stiu ce pot face pentru a ma reincadra in munca , in cazul in care firma mea este suspendata. In luna decembrie mi se termina concediul de crestere a copilului si nu stiu cui sa ma adresez, la firma nu-mi mai raspunde nimeni.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 11 Octombrie 2011
Trebuie sa gasiti o solutie de a lua legatura cu cei de la firma si de a cere incetarea ctr. de munca cu acordul partilor pentru a va putea cauta il alta parte.Daca totusi nu dati de ei mergeti la ITM si pe baza unei cereri solicitati situatia contractului dvs. de munca pentru a vedea cum sunteti inregistrata.
La ITM sigur va apare cu c.i.m. suspendat , astfel incat nu are cum sa i se inceteze raportul de munca ... puteti afla detalii de la ONRC despre angajatorul dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Am terminat cocediul de crestere al copilului dar nu ma pot angaja iosnicoleta iosnicoleta Buna ziua, Am si eu o mare problema. In septembrie 2008 am intrat in concediu de crestere al copilului. In septembrie 2010 am terminat concediul. Firma la ... (vezi toată discuția)
Salariate in conc.crest.copil-firma suspendata freenicos freenicos Buna ziua tuturor! O societate vrea sa-si suspende activitatea la ONRC si singurii salariati sunt...contabila si 30 de fete in concediu crestere copil 2 ... (vezi toată discuția)