avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie impartita in doua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie impartita in doua

Buna ziua! Am sa expun si eu o problema cu care ma confrunt si din pacate nu am cu cine sa ma sfatuiesc. Voi cumpara un teren pe care se construieste o casa. Casa respectiva va fi impartita in 2 duplexuri (vor locui 2 familii ). Eu voi cumpara decat terenul aferent unei jumatati de casa. Casa nu o voi cumpara, ci va apare ca mi-am construit-o eu in regie proprie.
Autorizatia de constructie este insa pe toata casa.
Intrebarea mea este daca este legal si ok ca autorizatia de constructie a casei sa se poata imparti , avand in vedere ca eu voi cumpara doar terenul aferent unui duplex ?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: DIACHIRIAC , utilizator 09:41, 16 Septembrie 2008
Cine urmeaza sa construiasca? Dvs.?
Oficial va apare ca eu am construit casa. Deci proprietarul nu imi vinde decat terenul + autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate teren, situatie speciala magicstar magicstar Buna seara... As dori sa redescriu situatia noastra in speranta unui raspuns lamuritor. Teren detinut de un cuplu, cu autorizatie de constructie pentru a ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa neconstruita inca dozer dozer Buna ziua, Sunt in cautarea unei case si am gasit urmatoarea oferta: Teren existent in proprietatea constructorului, care intentioneaza constructia unei ... (vezi toată discuția)
Constructie duplex cumatru cumatru Salutare. Doresc sa-mi construiesc un duplex impreuna cu sora mea. Intrebarea e cum pot face ca toate actele sa fie din start pe ambele persoane: - eu ... (vezi toată discuția)