avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima de instalare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima de instalare

Buna ziua. In 2009 am depus actele pentru prima de instalare conform legii 76/2002, art. 75, la AJOFM, dar inca nu am primit nici un ban. Agentia invoca lipsa banilor, actele sunt in ordine. Ce pot sa mai fac, pana nu intervine termenul de prescriptie? Cu multumiri.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
petros dorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:13, 11 Octombrie 2011
Actionati in judecata AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere drept la somaj OxygeN094 OxygeN094 Respingerea dreptului la indemnizatie de somaj In data de 29/07/2014 am depus dosarul pentru a primii indemnizatie de somaj, pe site-ul AJOFM Gorj scrie ca se ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare Marin_Ivan Marin_Ivan Buna ziua, ma numesc Marian si dupa inchiderea combinatului de apa grea din Dr. Tr. Severin am fost in somaj aproximativ doua luni dupa care m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
Ajofm nu inregistreaza conventii pentru someri angajati, ce pot sa fac? mesterul1 mesterul1 Am infiintat recent o intreprindere individuala activitati prestari servicii, am intrebat la AJOFM Hunedoara DEVA daca beneficiez de facilitati daca angajez ... (vezi toată discuția)