avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

buna ziua.acum 3 luni in urma am fost oprit de organele de politie,avand o alcoolemie de 0.61 in aerul expirat,la a IIa proba 1,15 in sange iar la aIIIa proba 1.acum 2 saptamani am fost chemat la judecatorie pt prezentarea dosarului si m-a pus in asteptare.As putea face vreo examinare sau o cerere pentru a mi-l da mai repede.va multumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
lucca89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:32, 11 Octombrie 2011
cum adica v-a pus in asteptare?
nu s-a decis procurorul dak e de urmarire penala .pot face o cerere..ceva la comandantul de politie?
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
lucca89, utilizator
Eu zic sa stati linistit ca s-ar putea mai rau sa faceti. Ati comis o infractiune si acum supotati consecintele. Nu puteti forta instantele sa se grabeasca in luarea unei decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recoltare probe biologice heheheee heheheee Va salut, Am si eu o problema... CCR a decis ca sintagma la \\\\"momentul prelevarii probelor biologice\\\\" nu mai e constitutionala. Eu in iulie am fost ... (vezi toată discuția)
Rezultate probe biologice; recalculare dionis_31 dionis_31 Cat timp dureaza pana intru in posesia rezultatelor analizelir de la IML? Cine mi le comunica? Au trecut deja 10 zile si nu stiu nimic, nici macar unde sa ... (vezi toată discuția)
Refuzul recoltarii probelor biologice mekles mekles am fost oprit de un echipaj de politie in care se aflau 2 agentii m-i sa solicitat oprirea masini apoi aktele.m-au pus sa suflu in alcooltest am avut o ... (vezi toată discuția)