Buna ziua,
Am rugamintea sa ma sfatuiti daca am procedat corect la intocmirea unui testament!!!La acest moment sunt necasatorita insa convietuiesc de cca. 15 ani cu un barbat care are o fiica.La randul meu am 3 copii din alta casatorie care au ramas la tatal lor. Am intocmit un testament olograf (semnat , datat si in prezenta a 2 martori) in favoarea fiicei celui cu care convietuiesc fara a fi casatoriti.
Doresc sa stiu daca este in regula acest testament sau daca trebuie sa merg la notar sa intocmesc un altul in prezenta notarului.
Dupa decesul meu, este deajuns sa vina cu acest testament ca sa poata capata drepturi asupra unui apartament (proprietatea mea).Copii mei pot ataca acest testament??!!
Act de mostenire
king
Buna ziua
Am o mama care locuieste la tara.Este in varsta si traieste cu un barbat necununati la sfat devreo 6 ani.Ei ii este frica ca acest om are ca scop sa ... (vezi toată discuția)
Testamentul
stelach
Buna seara
O persoana singura, necasatorita, fara copii, care detine un imobil , poate lasa prin testament bunul unei terte persoane , dupa vointa sa.Ce ... (vezi toată discuția)