avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Va rog sa imi spuneti si mie cum calculez concediul de odihna in cazul in care salariatul a avut si concediu medical si concediu fara plata in cursul unui an.
Un exemplu ar fi : la noi in societate sunt acoradate 21 zile de concediu de odihna, daca un salariat a avut 8 zile de concediu fara plata cate zile de concediu de odihna mai are dreptu?
sau daca a avut 10 zile de concediu medical cate zile de odihna i se cuvin?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 11 Octombrie 2011
Se poate aplica regula de 3 simpla ...
a. 8 zile CFP .... aproximativ 20,54 zile lucratoare .. adica va avea tot 21 de zile lucratoare CO

b. 10 zile concediu medical .... 20, 4 zile lucratoare ... adica va beneficia numai de 20 de zile lucratoare de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu odihna!!! viorictin viorictin Un salariat are pe parcursul lunii 10 zile concediu medical,deci contractul de munca este suspendat,i se ia o zi din CO ? Sau daca si-a efectuat concediul de ... (vezi toată discuția)
Recalculare concediu de odihna efectuat - la incetarea cim cu 55,b cicix cicix Am fost angajata la o societate timp de 28 de ani anul acesta am avut urmatorul pontaj : ianuarie - 01-24 lucrat cu 24 concediu medical, februarie - ... (vezi toată discuția)
Influentarea concediului de odihna prin concediul fara plata marcelilie marcelilie Conform contractului meu de munca: "Durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de ... (vezi toată discuția)