In data de 13 septembrie am intrat in concediu prenatal(eram insarcinata in 9luni) iar in data de 2octombrie am nascut.Intre timp solicitasem de la medicul de familie,mai precis din data de 1 continuarea concediului medical.Se considera ca din 2octombrie am intrat automat in postnatal automat nu-i asa?Eu as dori sa intru din 2.10.2011 in postnatalul obligatoriu de 42 de zile ptr a beneficia mai repede de indemnizatia de crestere a copilului dat fiind ca, contractul cu angajatorul nu ofera avantaje financiare mari ptr prenatal si postnatal.Trebuie sa anunt in scris angajatorul despre acest postnatal?Cum se procedeaza?Trebuie trimise o serie de acte angajatorului in acest sens?
ai intrat automat in post natal. nu e nevoie sa faci nici o cerere in acest sens. Dupa 45 de zile poti sa soliciti angajatorului actele pentru concediul de ingrijire copil pana la 1 sau doi ani. Bineinteles atunci ai nevoie de acte doveditoare ca ai nascut pe data de 2 .
Renuntare la postnatal
mony
Este posibila renuntarea de catre o salariata care a nascut , la concediul postnatal si intrarea direct in ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani? Este ... (vezi toată discuția)