avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plan parcelar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plan parcelar

Detin hotarire judecatoreasca definitiva irevocabila titlu de proprietate . Doresc sa intabulez terenul . Am fost la primarie pentru plan parcelar . Primarul a refuzat sa semneze planul parcelar . Am depus la registratura primariei o cerere pentru eliberarea planului parcelar . Daca nu se va elibera planul parcelar cui ma pot adresa cu aceasta problema ?
luati legatura cu un expert cadastral care va face cadastrul si intabulati.nu vi se poate ingradi dreptul de intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Dificultati intocmire plan cadastru dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua..va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla si cum sa actionez in ceea ce am de facut... Detin in extravilanul orasului Topoloveni un teren ... (vezi toată discuția)