avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj in urma unui proces de modificare a literei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj in urma unui proces de modificare a literei

Buna ziua,

Ce acte trebuie depuse pentru obtinerea ajutorului de somaj in urma unui proces castgat de modificare a literei de concediere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 11 Octombrie 2011
suede a scris:

Buna ziua,

Ce acte trebuie depuse pentru obtinerea ajutorului de somaj in urma unui proces castgat de modificare a literei de concediere?

Multumesc!

Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj dumitru2000 dumitru2000 - angajatorul ataca cu recurs o sentinta in favoarea angajatului concediat. Motivul este ca angajatul concediat a solicitat si obtinut - in timp ce era in ... (vezi toată discuția)
Faliment maximus590 maximus590 firma la care am lucrat tocmai a dat faliment....ce acte trebuie sa mi se elibereze de la contabilitate ptr a beneficia de somaj????? multumesc anticipat.... (vezi toată discuția)
Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)