Scuze ptr. aceasta postare dar, am o mica intrebare legata de calculul sumelor ptr salariul administratorului si al femeii de serviciu; poate cineva mai documentat sau in domeniu, imi poate da o lamurire referitor la acest aspect:
avem un nou administrator, o d-na, si acum aceasta calculeaza pentru plata salariilor o cota pe apartament, functie de cota de indiviza (cred ca asa se numeste) si nu pe numar de persoane cum era pana acum si, mai corect zic eu.
Adica, o persoana care are un apartament de 3-4 camere,plateste mai mult femeia de serviciu decat 4 persoane si un caine sau doua pisici care stau in doua camere !
Mie mi se pare cel putin absurd !
oare aceasta femeie de serviciu,matura si in apartamentele respective sau doar in spatiile comune in care circula una sau 4 persoane (exemplu) ?
Am studiat Hotararea 349 ptr asociatiile de locatari si, acolo prevede ca DOAR reparatiile sa se plateasca ca si cota indiviza; pe de lata parte, d-na administrator spune ca : "asa prevede legea" care??
mentionez ca nu avem presedinte ales ptr asociatie si ,nu s-a tinut nici o sedinta cu proprietarii care sa stabileasca aceasta modalitate de plata
este vreo parere,solutie?
multumesc!
Pai acesta este cusurul dvs. As. prop. nu este organizata, presedinte nu aveti, AG nu tineti, legea nu o cunoasteti!
Deci cum spunea si @ogra, legea este cea a as. de proprietari, L nr. 230/2007 si Normele la ac. lege, HG nr. 1588/2007... Aceste doua acte normative le gasiti aici pe forum.
Succes!