avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dupa cat timp incepe executarea silita?
Discuție deschisă în Executare silită

dupa cat timp incepe executarea silita?

Buna ziua!
Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de plata a fost 15. 09. 2008. Stiu nu e o suma mare dar momentan nu o pot plati, poate numai peste o luna. Intrebarea mea este: in cat timp se ajunge la executarea silita?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:41, 1 Ianuarie 2010
Avind in vedre ca "sunteti la mina " unei firme de recuperari creante dupa 30 zile veti plati tot atit daca in acest interval de timp firma nu va incepe demersurile necesare pentru recuperarea datoriei pe calea executarii silite.Suma fiind foarte mica este posibil sa nu se ocupe cu multa "sirguinta" de acest dosar.
Mult succes!
Buna ziua am si eu o problema un prieten de al meu a luat un credit de nevoi personale in valoare de 10000 de euro si de 6 luni nu a mai putut achita rata ,a fost dat la recuperatori.Intrebarea mea ar fi in cat timp se va face executarea silita?iar a doua intrebare ar fi daca el nu are nici un bun iar casa si bunurile sunt pe numele parintilor lui recuperatorii pot sa ieie aceste bunuri,cher daca acestia nu au girat cu nimica (nici nu au stiu ca el a facut creditul) ???adica daca nu plateste el datoria se va poate ca sa i oblige pe parinti pentru a plati datoriile??va multumesc
byanca19 a scris:

Buna ziua am si eu o problema un prieten de al meu a luat un credit de nevoi personale in valoare de 10000 de euro si de 6 luni nu a mai putut achita rata ,a fost dat la recuperatori.Intrebarea mea ar fi in cat timp se va face executarea silita?iar a doua intrebare ar fi daca el nu are nici un bun iar casa si bunurile sunt pe numele parintilor lui recuperatorii pot sa ieie aceste bunuri,cher daca acestia nu au girat cu nimica (nici nu au stiu ca el a facut creditul) ???adica daca nu plateste el datoria se va poate ca sa i oblige pe parinti pentru a plati datoriile??va multumesc

NU ...
Si in cat timp se face executarea silita ,am inteles ceva de 3 ani,este adevarat?va rog sa imi raspundeti:">
Am un contract de imprumut notarial si nu reusesc sa il platesc. As vrea sa stiu daca mi se poate pune poprire pe salariu si daca nu lucrez si nu am nici un bun pe numele meu cum ma poate executa. Am aflat ca daca nu reuseste sa ma execute in termen de 3 ani se prescriu. E adevarat?

Alte discuții în legătură

Neplata credit fara garantii ciprian_pasca ciprian_pasca Detin un credit la [banca] din 2008, si pana in 2010 luna iunie am reusit sa platesc ratele la zi, asta datorita faptului ca aveam un loc de munca. De atunci ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)