avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot avea probleme pentru comert sau service la negru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot avea probleme pentru comert sau service la negru cu electronice?

Pe scurt,am o perioada de 1 an de zile de cand vand la negru electronice,calculatoare,monitoare,piese si din cand in cand mai si repar sau instalez windows pe pc'uri.Dau anunt la o televiziune locala ca persoana fizica,problema este ca prima data am lucrat cu un prieten,iar el acum are ceva capital financiar,si vrea sa isi faca firma si sa ma elimine de pe piata! nu este o decizie asa usoara pentru mine pentru ca am o activitate usoara de facut ,iar firma nu pot sa imi fac asa usor,pentru ca am o pensie pe caz de boala de 3 ani de zile,in urma unor probleme de sanatate, ce solutii mai am in acest caz?
Cel mai recent răspuns: descartees20 , utilizator 00:50, 12 Octombrie 2011
nu prea aveti solutii singur
mai multe detalii,nu am inteles raspunsul? ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)
Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Societatea nu asigura piese de schimb si service post garantie elenamarta elenamarta M-am abonat la o societate de telefonie mobila, cu contract pe 2 ani, care mi-a furnizat si telefonul mobil, contra cost. Accidental am deteriorat aparatul ... (vezi toată discuția)