avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce cod cor folesesc-dilema???!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce cod cor folesesc-dilema???!!

buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema: in Cor-ul de pe Ministerul muncii functia de avent vanzari are codul 332203, iar in Revisal (aplicatia Itm si Saga, programul pe care il folosesc) are codul 341904- cred ca e cel vechi.
eu in contractul de munca ce cod COR folosesc, pentru ca in Revisal e clar ca nu pot sa il trec pe cel nou, pentru ca nu e mentionat?

multumesc.
astept raspuns urgent pentru ca trebuie sa fac un contract astazi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 12 Octombrie 2011
Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale a publicat o noua versiune a COR la inceputul lunii august 2011, dupa cea publicata in luna sepembrie 2010
CLASIFICAREA SE GASESTE IN MOF 561/2011 – RESPECTIV ORDINUL COMUN AL MMFPS SI INS NR. 1832/856 DIN 2011

Conform acestei noi clasificari,
GR.3322 Agenti de vanzari

Agentii de vanzari reprezinta companiile in vanzarea
diferitelor bunuri si servicii catre intreprinderi si alte organizatii si
asigura informatii specifice despre produse, atunci cand este
necesar.
Cuprinde 3 ocupatii:

332201 reprezentant tehnic

332202 reprezentant comercial

332203 agent de vanzari

Fiind codul actualizat,in cim il treceti pe acesta 332203.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
ContSters136493, utilizator
ELENA2009 a scris:

buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema: in Cor-ul de pe Ministerul muncii functia de avent vanzari are codul 332203, iar in Revisal (aplicatia Itm si Saga, programul pe care il folosesc) are codul 341904- cred ca e cel vechi.
eu in contractul de munca ce cod COR folosesc, pentru ca in Revisal e clar ca nu pot sa il trec pe cel nou, pentru ca nu e mentionat?

multumesc.
astept raspuns urgent pentru ca trebuie sa fac un contract astazi.

In c.i.m. treceti codul nou , iar in REVISAL cel vechi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Noile coduri cor simona_iunie simona_iunie Buna seara. Stie cineva daca exista un termen pana la care se transmit in revisal noile coduri COR? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cod cor teilary teilary Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu cu cod cor pentru agent vanzari ,sa schimbat si nu stiu acum care este cel bun. cel pe care eu il stiu este 341904 (vezi toată discuția)