avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca, pentru a putea sa fie trimisa la CEDO, o copie de pe o decizie civila trebuie sa fie semnata in original de toti membrii completului de judecata, nefiind suficienta o simpla xeroxare a deciziei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:32, 15 Octombrie 2011
Stimată doamnă,

Din fericire, Curtea Europeană nu este o instanță afectată de un formalism exagerat. Astfel, o simplă fotocopiere este de ajuns.

Cu stimă.
Copia dupa original e suficienta!
Da, dar trebuie sa fie un xerox dupa o hotarare legalizata cu timbru pe ea si nu doar o simpla fotocopie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea trebuie facuta in scris de mana? masayoshi masayoshi Sau se poate completa formularul xeroxat, dar tot tiparit, fiind suficienta semnatura? Trebuie semnat pe fiecare fila in parte a cererii sau o semnatura la ... (vezi toată discuția)
Probe cedo kisso kisso As dori sa stiu daca absolut fiecare hartie pe care o depun la CEDO trebuie sa fie autentificata conform cu originalul, sau doar hotararile trebuiesc sa fie ... (vezi toată discuția)
Completare formular cedo eugen82 eugen82 Doresc sa introduc o plangere la CEDO pentru o firma al carei administrator sint, am de completat formularul si am urmatorele neclaritati: 1. in ghidul de ... (vezi toată discuția)