avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Probe CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Probe CEDO

As dori sa stiu daca absolut fiecare hartie pe care o depun la CEDO trebuie sa fie autentificata conform cu originalul, sau doar hotararile trebuiesc sa fie asa? Adica ma refer daca doresc sa trimit acte medicale, sau CERERILE/MEMORIILE mele trimise catre autoritati va trebui sa le cer inca odata de la arhiva instantei cu stampila aia pe ele "conform cu originalul" ?
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 11:57, 19 Decembrie 2012
La plangerea adresata CEDO se va atasa o copie a deciziilor pronuntate în cazul dumneavoastra de catre toate autoritatile publice vizate.
Rog răspuns explicit : trebuiesc să fie autentificate copiile depuse la cedo, sau sunt suficiente copii simple neautentificate?
Stimați forumiști,

Curtea Europeană cere exclusiv copii. Nu copii autentificate, nu copii traduse, nici măcar nu cere copii legalizate, doar copii realizate prin metoda xerocopierii.

Acest lucru reiese clar din interpretarea Regulilor 46.g și 47.1. h ale Regulamentului Curții, printre altele. Aceste Reguli arată exclusiv obligația de a trimite copii, nu copii legalizate, certificate, traduse...etc.

Deci, stimați forumiști, trimiteți copii simple.

Cu stimă.

Mulțumesc mult pentru răspuns complet și fondat (motivat)

Cu stima și respect!!


P. S. V-am acordat un '' recomanda '' =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo irina_g irina_g buna ziua, intentionez sa transmit o petitie catre CEDO.am nevoie de cateva lamuriri: -actele se trimit in copie certificate cu originalul sau in copie ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo FRD FRD In cate exemplare se va depune actiunea la cedo in 2? asa cum este reglementata procedura in Romania?sau intr-un singur exemplar? dar inscrisurile atasate la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca cererea mea a fost primita de catre cedo sandras3 sandras3 buna ziua am nevoie de un raspuns urgent va rog,un urma cu o luna am trimis o plangere catre cedo insa nu am primit nici un raspuns,nu am puso cu confirmare de ... (vezi toată discuția)