Buna ziua!!As dori sa stiu daca am un credit la care am achitat ratele 2 ani de zile iar dupa aceasta nu am mai avut posibilitate financiara sa rambursez iar scadenta a fost in 2007 ultima rata ,banca a predat catre EOS iar ei m-au terorizat cu telefoanele si amenintarile .Dupa o perioada nu am mai vorbit cu ei am schimbat numarul de telefon.As dori sa stiu daca este valabila prescriptia de 3 ani deoarece au trecut 3 ani de la ultima rata iar ei nu m-au dat in judecata decat somatii mi-au trimis la care nu am raspuns .
Va multumesc!!
prescriptia este de 3 ani , dar termenul decurge de la ultimul contact ,adica de la ultima notificare sau contact telefonoc ,daca s-a inregistrat convorbirea . nu santeti in depasirea termenului de prescriptie . va poate urmarii ptr recuperare.
A fost un credit pentru nevoi personale fara garantie.Poate executa apartamentul detinut de mine sau care este modul cel mai sigur de urmat cu aceast
a firma de recuperari.
poate urmarii ptr recuperarea creditului ,p l u s DOBANDA CARE CRED CA S-A CALCULAT,
orice bunuri detinute de dtr , mai putin cele strict necesaare ptr nevoile pertsonale . mai bine A C H I T A T I recuperatorului ,prin intelegere se poate si in rate.