avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa lchidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa lchidare

Buna ziua

Situatia mea este urmatoarea. S-a incheiat perioada de preaviz pentru concediere conform articolului 65 al1. 15 zile din aceste 20 au fost pentru luna septembrie. s-a facut plata salariului pentru aceste zile. Pentru restul de 5 zile cand ar trebui sa se faca plata? Nota de lichidare nu am primit. Data platii salariilor in institutie este cea de 7 a lunii. E posibil sa trebuiasca sa astept pana luna viitoare acesti bani? sau exista un termen in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 12 Octombrie 2011
Exista posibilitatea ca pentru cele 5 zile de preaviz din octombrie sa asteptati pana la data de 7 ale lunii noiembrie cand se achita salariul aferent lunii octomnbrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post...pasi de urmat pana la somaj business13 business13 Buna ziua.Am primit o decizie de desfiintare a postului meu ca urmare a situatiei economico financiare etc...in care mi se comunica ca bebeficiez de un preaviz ... (vezi toată discuția)
Lichidare-acte somaj BRANDY_B BRANDY_B Buna ziua,am si eu o nelamurire:sunt in perioada de preaviz datorita concedierii prin restructurarea postului.Cei de la firma imi sunt restanti cu plata a doua ... (vezi toată discuția)