avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spete ale principiilor dreptului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spete ale principiilor dreptului muncii

cine imi poate indica carti sau site-uri in care gasesc spete ale principiilor dreptului muncii??

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 12 Octombrie 2011
Dreptul muncii - Curs universitar. Editia a III-a , Al Ticlea, Editura Universul Juridic, 2009
Tratat de dreptul muncii - Editia a V-a , Al.Ticlea, 2011, aceeasi editura
Tratat teoretic si practic de drept al muncii, I.Tr.Stefanescu, 2010, aceeasi editura ..

Jurisprudenta Curtii de Justitie Europene in materia dreptului muncii, C.Galca, 2009 ... În prima parte a lucrarii se regasesc spetele privitoare la unul din principiile fundamentale ale dreptului muncii, si anume principiul egalitatii de tratament, care cuprinde egalitatea de remuneratie, egalitatea cu privire la regimul legal de pensii, egalitatea cu privire la conditiile de munca, discriminarea pozitiva, discriminarea indirecta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dialogul social RamonaBG RamonaBG indicati-mi va rog o bibliografie sau o sursa pentru tema \"dialogul social.sindicatele\" Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Carti examenul de licenta ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua, Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare in numeroase randuri dar tinand cont ca si legile s-au schimbat as dori sa stiu de ce carti am nevoie ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu statut special tothadrian tothadrian Sunt functionar public cu statut special. Sunt incadrat la o subunitate pe functia de agent IV. La alte subunitati apartinand aceleiasi unitati aceeasi functie ... (vezi toată discuția)