avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperari datorii la banca
Discuție deschisă în Executare silită

recuperari datorii la banca

buna seara . am un credit la o banca si nu am platit devreo doi ani . am asigurare facuta de ei pe viata si un garant . acum citeva zile am primit o somatie sa platesc suma de bani daca nu ma vor da in judecata si ma vor executa silit. ce pot face acum pt a amina aceasta executare pana fac rost de bani sai platesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:46, 13 Octombrie 2011
mergeti la banca si negociati o reesalonare a creditului
Greu de crezut ca va fi banca de acord cu o reesalonare. La o eventuala reesalonare ii va cere sa achite mai intai toate restantele.
Cred ca mai degraba ar fi posibila o refinantare de la alta banca. Insa e important si ce garantii poate aduce pentru creditul respectiv
se acorda o reesalonare in functie de veniturile actuale, intr-adevar cu aducerea la zi a restantelor.
daca ati primit deja somatie, nu se poate reesalona. Cel mult puteti face un angajament de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari creante Cristina Lucache Cristina Lucache Am contactat un credit.In cursul anului trecut atat eu cat si sotul am ramas fara servici.amAm ramas cu ratele in urma.Dupa o perioada am reusit sa ne angajam ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite integral seby78 seby78 buna ziua, am si eu o intrebare: am 2 credite de nevoi personale la care platesc ratele la 1/2 din valoarea lor; am primit de la banca o somatie ca am o ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita krompaczki sorina krompaczki sorina in urma cu 2 ani sotul meu contracteaza un credit de la procredit.a platit lunar rata f mare criza financiara si-a spus cuvintul.ne-au incheiat creditul si ... (vezi toată discuția)