avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii-deducere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii-deducere

Buna ziua. Anul acesta am terminat facultatea si am preluat contabilitatea unei asociatii de proprietari, iar pe statul de salarii, un salariat are o persoana in intretinere adica deducere de 350,si un salariu brut de 385, si contabila anterioara nu ii calcula impozit., iar la o alta persoana in aceeasi situatie i se calcula impozit.si nu inteleg de ce? multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_89 , utilizator 15:50, 13 Octombrie 2011
si nu i s-a retinut impozit de la inceputul anului
Scuze,din graba nu am observat ca intr-adevar rezulta o valoare negativa a venitului baza de calcul a impozitului/salariu,(-28)deci, nu ai ce impozit sa calculezi .
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema deducere salariu tudor92 tudor92 Va salut! Am o intrebare pentru voi legata de deducerea la salariu: Eu sunt student si din octombrie 2011 beneficiez de bursa de studiu. Mamei mele la ... (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit salarii dantemircea dantemircea Buna seara pentru un salariu brut pe jumatate de norma valabil in 2012 de 360lei,cu un copil minor in intretinere care sunt deducerile si cat se plateste ... (vezi toată discuția)